Om Oss

Välkommen till Fastbit AB – ditt lokala och kommunala bredbandsbolag med en gedigen historia inom telekommunikation och bredbandstjänster. Sedan vårt grundande hösten 2001 har vi ständigt utvecklats för att möta de växande behoven inom digital kommunikation.

Fastbit AB ägs av Skara Energi AB. Vårt huvudkontor är beläget i Skara och vår supportorganisation är belägen i Lidköping. Med anledning av dessa strategiska lägen utgör vi navet för bredbandskommunikation i stora delar av västra Skaraborg. Här finns våra engagerade medarbetare inom respektive område. Vi täcker kompetensområden inom Kundtjänst, Försäljning, Leveranskoordinering, Marknad, Produktutveckling, Systemutveckling, Drift, Support samt Ledning.

 

Vi arbetar inom följande affärsområden:

  1. Kommunikationsoperatör: Vi är stolta över att vara en pålitlig kommunikationsoperatör och att tillhandahålla en öppen plattform med ett stort utbud av tjänster och leverantörer. Vi har lång erfarenhet vilket har gjort oss till experter inom området. Vi strävar ständigt  efter att hålla dig uppkopplad och säker i en digital värld.
  2. Fiberanslutningar: Vi arbetar som marknadsorganisation åt flertalet stadsnät och energibolag . Vi erbjuder försäljning och marknadsföring av fiberanslutningar åt nätägare som bygger infrastruktur via fiber.
  3. Bredbandstjänster: Våra bredbandstjänster omfattar en stort utbud av tjänster till företag och privatpersoner. Vår leverans av bredbandstjänster levereras idag enbart i fibernät, där vi strävar efter att leverera pålitlig och snabb anslutning.
  4. Transporttjänster: Vi erbjuder även effektiva transporttjänster för att säkerställa smidig och snabb överföring av data, vilket är avgörande i dagens digitala värld.